Om oss

Om Tensar 

Tensar Corporation har hovedkontor i Alpharetta, Georgia og leverer løsninger for tomteutvikling og annen teknologi gjennom sine heleide, markedsledende datterselskaper: Tensar® International Corporation og Geopier Foundation Company®.

Våre løsninger skaper raskere og bedre verdi for kundene våre. Sammenlignet med konvensjonelle utbyggingsløsninger er Tensars teknologibaserte alternativer raskere å installere, bygger en høyere funksjongrad inn i anlegget, forblir pålitelige over tid og er mer kostnadseffektive. Sammen skaper disse fordelene en større totalverdi gjennom kostnadsbesparelser både ved bygging og gjennom livsløpet, samt tidsbesparelser og økt bærekraft.

Våre løsninger er basert på avanserte teknologier som gjør nytte av proprietære produkter med høy ytelse, for eksempel Tensar geonett og Geopier Rammed Aggregate Pier-løsninger®. Det å produsere disse høyytelsesproduktene krever på sin side en kjerneferdighet i flere sofistikerte prosessteknologier.

Kort sagt tilbyr Tensar toppmoderne, høyt presterende produkter som sparer inn tid og penger i hvert eneste prosjekt.

Global rekkevidde

Tensar Corporation tilbyr tilpassede, teknologibaserte løsninger for vanlige bruksområder innen tomte- og markutvikling verden over. Vi har over 120 spesialister på forretningsutvikling i 16 land: USA, Canada, Storbritannia, Australia, Kina,Tsjekkia, Dubai, Frankrike, Tyskland, Indonesia, Malaysia, Nederland, Polen, Russland, Saudi-Arabia og Spania. Disse punktene utfylles av hundrevis av representanter og forhandlerpersonell. Dette vidstrakte nettverket gir oss det bredeste fotavtrykket i bransjen, og gjør oss i stand til raskt å tilby tilpassede løsninger til anlegg hvor som helst i verden.

 

For å sikre at de høyt presterende løsningene våre er lett tilgjengelige, produserer Tensar Corporation sine produkter på fire steder rundt om i verden:

  • Morrow, Georgia, USA
  • Blackburn, England, Storbritannia
  • Wuhan, Kina


Disse fabrikkene leverer varer til et verdensomspennende nettverk av forhandlere og lagre. Tensars løsninger er til nå levert i over 85 land.

Våre verdier

Vår visjon: å være verdensledende på pålitelige, innovative løsninger som styrker og stabiliserer jordens overflate, noe som gjør vår verden til et tryggere og mer bærekraftig sted for kommende generasjoner.

Vår misjonå være den foretrukne og betrodde partneren for kundene våre, med løsninger med velprøvd konstruksjon levert under en global merkevare som hjelper dem med å få virksomheten til å vokse ved å oppfylle kritiske behov for akselerert bygging, reduserte kostnader til planlegging og bygging, økt funksjon og levetid på objektene, optimalisert total livssykluskostnad og bærekraftige løsninger.

Vi verdsetter:

  • Helse og sikkerhet: Helsen og sikkerheten til våre ansatte er de viktigste forpliktelsene vi har, og det er alles jobb i Tensar.
  • Integritet er avgjørende: Vi gjør det vi sier vi skal gjøre, på en ærlig og etisk måte.
  • Teamarbeid og mangfold: Teamarbeid og mangfold driver prestasjonene våre og er kraften bak lidenskapen vår. Mennesker blir verdsatte, og vi forventer kontinuerlig utvikling. Vi behandler alle rettferdig, og vi respekterer alles mening.
  • Ansvarlighet: Ansvarlighet og faktabaserte beslutninger er grunnleggende prinsipper i prestasjonskulturen vår. Vi jobber på tvers av landegrensene for å oppnå resultater raskere.
  • Kontinuerlig innovasjon: Den stadige innovasjonen skyldes at vi ønsker nye ideer velkommen, og bruker en filosofi om å oppdage svakheter tidlig som basis for sunn drift, og å lære av slike hendelser, som grunnlag for alt vi holder på med.
  • Kunden i sentrum: Vi tenker på en kundesentrert måte, og kundesentrerte løsninger er drivkraften bak vår felles suksess.

Innovasjoner og teknologier

Målet vårt er enkelt: Overalt der vi ser at det arbeides med jord for å utbedre nærmiljøet eller bygge infrastruktur, ønsker vi å se en Tensar-løsning. Med dette i tankene søker vi å utvikle, forbedre, lisensiere eller anskaffe anleggsteknologier, produkter, applikasjoner eller selskaper som utvider og forbedrer vår evne til å være en "alt-i-ett-leverandør" av teknologidrevne løsninger. Vi ser på innovasjon som livsnerven i organisasjonen, og vi mener at kontinuerlig innovasjon er den beste måten å gi kundene våre økt verdi på gjennom bedre lønnsomhet, effektivitet og pålitelighet.

Hver enkelt av selskapsenhetene våre er den ledende i sitt respektive marked. Faktisk har vi i mange tilfeller ikke bare skapt markedet, men også utviklet mange av installasjonsteknologiene som er i praktisk bruk i dag. Vi streber etter å lytte til behovene til kundene våre og forutse dem, og produserer nye innovasjoner i takt med behovene i byggbransjen i dag. Våre salgsteam gjør en fremstående jobb med å demonstrere verdien av disse nye teknologiene og hvordan Tensar-løsningene kan gi kundene våre en avgjort fordel i prosjektene deres.

product-triax-580-580


Oversikt over løsninger

Tensar Corporation og dets heleide datterselskaper er ledende leverandører av teknologidrevne løsninger for anlegg. Tensar-løsningene er basert på avanserte jordarmeringsteknologier som inneholder høytpresterende, proprietære produkter og teknologi. Produktsortimentet vårt omfatter Tensar geonett og Geopier Intermediate Foundation®-løsninger.

 Tensar geonett er høyeffektive, holdbare polymernett-produkter som er egnet til stabilisering eller armering av jordmasser. De er også lette og enkle å håndtere. Denne produktklassen er svært egnet for bruk som strukturelle, bærende elementer til mange typer jordkonstruksjon som stiller store krav , som stabilisering av veier, jernbanespor og andre områder med og uten fast dekke, som utsettes for trafikkbelastning. For mer informasjon om Tensars produkter, besøk våre nettsider:

 Selskapet lisensierer også fundamenteringsteknologi gjennom datterselskapet Geopier Foundation Company, et ingeniørfirma som påtar seg kombinert design og bygging og som spesialiserer seg på Rammed Aggregate Pier, borede/injiserte fundamenter, skråningsarmering og forbedringssystemer for jernbaneundergrunn. Geopier-teknologiene gir kostnadseffektive design som kan bære tung last, større setningskontroll og kortere byggeplaner. Det er ingen jordtyper eller strukturer vi ikke kan håndtere. For mer informasjon om Geopiers produkter, besøk netttedet vårt.


Stacked Image 0

Memberships & Accreditations

At Tensar we are proud to be corporate members of several industry bodies and accreditations.