Tensar-forskjellen

Med Tensar kan du gjennomføre prosjektet ditt i visshet om at kvaliteten blir bra, fordi vi gir deg muligheten til å oppnå kostnadseffektive, velprøvde, fagmessig designede løsninger. Den bransjeledende teknologien vår er drevet av innovasjon og løser de tøffeste utfordringene innen jordstabilisering, jordarmering og utvikling av nye anlegg.

Ikke bare en produsent

Hos Tensar elsker vi å løse problemer innen jordkonstruksjon ved hjelp av innovative, robuste løsninger og dele den lidenskapen med andre. Vi er her for å støtte deg med velprøvd teknologi, dokumenterte prosjektsuksesser og en større totalverdi som gir en anerkjent måte å spare penger på. Vårt globale team og internasjonale nettverk av forhandlere sikrer at prosjektet fungerer bedre og gir et bedre sluttresultat.

Tensar: Hvorfor, hvordan og hvem

Bygge en robust fremtid

Vårt engasjement er ikke bare for teknologi og industriell utvikling, men også for vårt forhold til våre ansatte, samfunnene vi tjener, og i de kostnadseffektive, karbonbesparende løsningene vi leverer til kundene våre hver eneste dag.

Les om Miljø, sosiale forhold og selskapsstyring hos oss

Medlemskap og akkrediteringer

Hos Tensar er vi stolte av å være bedriftsmedlem i flere bransjeorganer og akkrediteringer.

Bli med i Tensar-teamet

Vi er ikke bare et selskap, vi er et team av innovatører. Tensar er et sted der du kan bidra fra dag én, og bidragene dine betyr noe i det store bildet. Enten du nylig er ferdig med universitetsstudiene eller du er veteran i bransjen, ønsker vi oss folk med lidenskap for problemløsning og kontinuerlig innovasjon. Høres dette ut som deg?

Jobbannonser og mer

Stacked Image 0

Ett selskap, globalt virkeområde