Designstøtte

Designstøtte

En partner ved din side gjennom hele prosessen

Et prosjekt handler om mer enn et enkelt produktvalg – det handler om et design som dekker eierens behov, senker kostnadene, gir lengre forventet levetid og beskytter omdømmet ditt. Med andre ord handler det om den totale verdien du får fra en partner som forplikter seg fullt og helt til å gjøre prosjektet ditt til en suksess.

Hos Tensar gjør vi mer enn bare det å selge produkter. Vårt team med spesialutdannede ingeniører og salgsrepresentanter kan være her for deg fra prosjektstart til ferdigstillelse og når som helst imellom. Som din partner gir vi deg ekspertråd og prisvinnende programvare som gjør det enklere for deg å lage og forsvare spesifikasjonene, og med større selvtillit og ro.

Kostnadsbevisst byggplanlegging

Ikke la funksjonen lide for prisens skyld. Vi kan hjelpe deg med å maksimere budsjettene med dokumenterte strategier som skaper de best fungerende strukturene, ofte til lavere kostnader. Vårt erfarne team samarbeider med deg for å finne den beste løsningen, gitt prosjektets unike forhold og krav. Enten du har behov for å redusere bærelaget, stabilisere bløt jord, forlenge prosjektets levetid eller en eller annen kombinasjon av dette, er vi her for å hjelpe deg med å nå målene i akkurat ditt prosjekt.

Be om en gjennomgang av prosjektet

Benytt deg av opplæringen vår

Tensar er glade for å kunne tilby seminarer som fokuserer på bruk av både vår TensarPave- eller TensarSoil-programvare. Med denne ekspertopplæringen fra en erfaren bruker lærer du å designe en rekke strukturer som spenner fra adkomstveier til murer med armert jord.

Støtte

TensarPave® -programvare

Designprogrammet TensarPave gjør det mulig for designingeniøren å raskt produsere design av dekker ved hjelp av Tensar geonett til å stabilisere de ubundne lagene for å maksimere kostnadsfordelene som kan oppnås ved å redusere tykkelsen på dekket.

Ved å bruke designprogrammene som tilbys av Tensar, kan designingeniøren spare verdifull tid ved å generere design internt. For å hjelpe designingeniøren med denne prosessen, er Tensar Design and Technical Support team tilgjengelig for å gi råd og tilby en tjeneste med kontroll av ditt design.Be om TensarPave

TensarSoil® -programvare

Designprogrammet TensarSoil gjør det mulig for designingeniøren å produsere design for murer med armert jord, skråninger og landkar til bruer.

Ved å bruke designprogrammene som tilbys av Tensar, kan designingeniøren spare verdifull tid ved å generere design internt. For å hjelpe designingeniøren med denne prosessen, er Tensar Design and Technical Support team tilgjengelig for å gi råd og tilby en tjeneste med kontroll av ditt design.Be om TensarSoil