Designstøtte

Two Tensar employees having a conversation with one holding a laptop

Designstøtte

En partner ved din side gjennom hele prosessen

Et prosjekt handler om mer enn et enkelt produktvalg – det handler om et design som dekker eierens behov, senker kostnadene, gir lengre forventet levetid og beskytter omdømmet ditt. Med andre ord handler det om den totale verdien du får fra en partner som forplikter seg fullt og helt til å gjøre prosjektet ditt til en suksess.

Hos Tensar gjør vi mer enn bare det å selge produkter. Vårt team med spesialutdannede ingeniører og salgsrepresentanter kan være her for deg fra prosjektstart til ferdigstillelse og når som helst imellom. Som din partner gir vi deg ekspertråd og prisvinnende programvare som gjør det enklere for deg å lage og forsvare spesifikasjonene, og med større selvtillit og ro.

Kostnadsbevisst byggplanlegging

Ikke la funksjonen lide for prisens skyld. Vi kan hjelpe deg med å maksimere budsjettene med dokumenterte strategier som skaper de best fungerende strukturene, ofte til lavere kostnader. Vårt erfarne team samarbeider med deg for å finne den beste løsningen, gitt prosjektets unike forhold og krav. Enten du har behov for å redusere bærelaget, stabilisere bløt jord, forlenge prosjektets levetid eller en eller annen kombinasjon av dette, er vi her for å hjelpe deg med å nå målene i akkurat ditt prosjekt.

Be om en gjennomgang av prosjektet

Benytt deg av opplæringen vår

Tensar er glade for å kunne tilby seminarer som fokuserer på bruk av både vår TensarPave- eller TensarSoil-programvare. Med denne ekspertopplæringen fra en erfaren bruker lærer du å designe en rekke strukturer som spenner fra adkomstveier til murer med armert jord.

Støtte

Tensar-Plus-Final-Logo-White.png

Design with confidence, from anywhere.

  • Design & evaluate pavement and gravel sections
  • Easily compare alternative materials
  • Determine initial and lifecycle cost savings, time savings, and sustainability metrics
  • High-level summary of the design alternatives for project stakeholders
  • Sharing features that aid collaboration

Start Designing Now

Stacked Image 0

TensarSoil® -programvare

Designprogrammet TensarSoil gjør det mulig for designingeniøren å produsere design for murer med armert jord, skråninger og landkar til bruer.

Ved å bruke designprogrammene som tilbys av Tensar, kan designingeniøren spare verdifull tid ved å generere design internt. For å hjelpe designingeniøren med denne prosessen, er Tensar Design and Technical Support team tilgjengelig for å gi råd og tilby en tjeneste med kontroll av ditt design.Be om TensarSoil