Tensar® InterAx® (NX) geonett

10.000+ timer med FoU
12 produktteam
  • Tensar® InterAx® geonett er de best presterende stabiliserings-geonettene Tensar har utviklet
  • Markedets ledende løsning for å forbedre funksjonen på veier, jernbaner og andre trafikkerte områder
  • Tensar® InterAx® har optimalisert geonett-geometri som forbedrer stabiliseringseffekten i bærelaget og gir det beste Tensar mekanisk stabiliserte laget
  • Tensar® InterAx® tar i bruk avansert materialvitenskap som forbedrer samspillet mellom geonettet og bærelaget, noe som gir bedre funksjon og økt tilgjengelig Tensar-verdi
Oversikt

Tensar® InterAx® geonett er den nyeste og mest avanserte formen for geosyntetisk stabilisering på markedet. Den optimaliserte geometrien gir bedre verdi og høyere kostnadsbesparelser enn alle tidligere Tensar-geonett, og den granulære fyllmassen blir mer effektivt holdt på plass og skaper et mer effektivt stabilisert lag. Den kan brukes med et bredere spekter av bærelagstyper og -graderinger med større rom for forskjellige typer kvalitet, noe som gir økt fleksibilitet. 

Våre sofistikerte Tensar® InterAx® geonett er resultatet av over 10.000 timer materialvitenskapelig FoU, og leverer forbedret komprimering og bevegelsesbegrensning som gir langsiktig høy ytelse. Dette oppnås ved en kompleks struktur som omfatter sekskantede, trapesformede og trekantede geometriske figurer på tvers av kontinuerlige og ikke-kontinuerlige ribber. 

Vareenheter

Tensar® InterAx® geonett er for øyeblikket tilgjengelig i to vareenheter: NX750 og NX850.

Hva er Tensar® InterAx®?

Tensar® InterAx® er det mest avanserte og best presterende geonettet Tensar har utviklet. Det kan brukes i fundament for jernbanespor, i veifundamenter, lag i fortau og til andre trafikkerte områder. Den optimaliserte geometrien gir bedre innesperring av granulære partikler og skaper et svært effektivt stabilisert lag. Tensar® InterAx® er en markedsledende løsning som gir den beste ytelsen og den beste verdien av alle Tensar-geonett.


Hvorfor velge Tensar® InterAx® fremfor andre geonett?

Tensar® InterAx® geonett er utviklet for å gi best ytelse når det tas med som en komponent i et Tensar mekanisk stabilisert lag (MSL). Ytelsen til Tensar® InterAx® geogrid er bekreftet fra forskning og utvikling som tilbyr enda mer effektive måter å oppnå fordeler på. Fordelene kan blant annet være: 

  • Forbedret trafikkapasitet på veier som ikke har fast dekke
  • Tykkelsen på veien reduseres, samtidig som trafikkvolumet kan holdes på samme nivå
  • Ytelse Reduserte byggekostnader  
  • Redusere karbonavtrykk

Hvor er Tensar® InterAx® brukt?

Tensar® InterAx® ble gjort tilgjengelig for det britiske markedet i april 2022, men er allerede installert på utallige prosjekter rundt om i verden. Kunder i USA og andre steder har vært fornøyde med muligheten til å produsere kostnadsbesparelser – det reduserer byggetider og transportbehov, gjør det mulig å bruke tynnere bærelag og gir flere alternativer når det gjelder valg av fyllmasse.


Kompatibel med Tensar+ og forbedrede designmetoder

Tensar® InterAx® geonett er inkludert i Tensar+ for å gjøre det mulig for designere å dra nytte av den forbedrede funksjonen. Vår brukervennlige, prisbelønte Tensar+ designprogramvare sparer deg for tid og krefter, samtidig som du sikrer at designene dine er pålitelige og leverer de forventede resultatene.

Det har aldri vært enklere å gjøre en vurdering av verdien av å inkludere et Tensar mekanisk stabilisert lag (MSL) i en ikke-asfaltert vei eller arbeidsplattform. Tensar+ online programvare gjør det mulig å gjøre funksjonsbaserte vurderinger med målbare besparelser i penger, tids- og karbonbesparelser og avanserte spesifikasjonsmuligheter for både å definere og beskytte forslagene du utvikler.

A mock-up of Tensar+ software on a mobile and laptop screen

Optimalisert geometri for forbedret stabilisering

Utformingen av Tensar® InterAx® har sofistikerte geometrier, som inkluderer sekskantede, trapesformede og trekantede former på tvers av kontinuerlige og ikke-kontinuerlige ribber. Alt dette sikrer at disse avanserte geonettene gir forbedret innesperring av partiklene i bærelaget og forbedret låsing mellom bærelag og geonett – resultatet er forbedret ytelse under trafikkbelastning og andre belastninger som påføres underlaget.

Den ideelle løsningen for en rekke bruksområder

Fra stabilisering av arbeidsplattformer til trafikkerte områder og forbedring av jernbanespor, Tensar® InterAx® er ideell til bruk i et vidt spekter av prosjekter. Det sofistikerte designet reduserer prosjektkostnader og vedlikeholdsbehov, samtidig som levetiden til dekke, jernbanespor og andre installasjoner øker.