Bærekraft

Bærekraft og suksess går hånd i hånd

Vi tror at for å skape en mer robust fremtid, trenger verden selvsikre designere og byggbransjefolk som forstår hvordan man får til bærekraft. Vi tror også at dette målet kan nås uten å ofre bunnlinjen eller tidsplaner for prosjekter. Det er derfor vi behandler alle samtaler som en mulighet til å forstå hvordan bærekraft kan gå hånd i hånd med fortjeneste og suksess. Vår lidenskap for å opplyse, kombinert med de innovative geonettløsningene, gjør at du kan designe og bygge prosjektene dine i visshet om at de er godt ivaretatt. Når det skjer, vinner vi alle.


 Vår reise til en mer bærekraftig fremtid


Vi leverer økt bærekraft gjennom innovative prosesser 

og positive karboneffektive løsninger.

Løsninger

Vi tilbyr løsninger som påvirker karbonavtrykket til prosjektene vi leverer til, i positiv retning.

Miljø

Reduserer karbonavtrykk gjennom forbedret produksjonseffektivitet og bærekraftige energikilder.

Fellesskap

Vi støtter våre interne og eksterne fellesskap for å kunne prioritere velvære hos de ansatte og bygge rause partnerskap. 

 Løsninger


Vi tilbyr løsninger som påvirker karbonavtrykket til prosjektene vi leverer til, i positiv retning.

Tensar designer hvert enkelt prosjekt i henhold til de eksakte faktorene og kravene som gjelder. Vi gjør dette for å være sikre på at vi ikke underdesigner, eller overdesigner der det ikke trengs. I tillegg til å spare tid og penger på anlegget, prioriterer vi å spare karbonutslipp på prosjektene til kundene våre.

Ved å inkorporere Tensar geonettløsninger i prosjekter kan vi spare på unødvendig utgraving og kan redusere mengden steinmasser som trengs. Tensar-løsningene gir også mulighet for å resirkulere fyllmasser der dette er mulig. Fordelene med dette er blant annet:

  • Mindre utgraving på anlegget
  • Mindre transport av steinmasse
  • Raskere bygging på stedet
  • Lengre forventet levetid på strukturene og redusert vedlikehold

Disse sammenfaller også med informasjonen her fra IGS (International Geosynthetics Society) og hvordan “geosynteter bidrar betydelig til FNs mål for bærekraftig utvikling”

Her kan du finne noen eksempler på prosjekter der vi har spart inn opptil 50 % på karbonutslipp

Miljø


Reduserer karbonavtrykk gjennom forbedret produksjonseffektivitet og bærekraftige energikilder.

I over 10 år har vi hatt et sterkt fokus på karbonavtrykket til virksomheten vår, og vi har iverksatt flere initiativer for å forbedre og redusere dette. 

  • Bytter til leverandør av 100 % fornybar energi Fra 1. oktober 2020 kommer all strøm vi bruker i produksjonen, fra fornybare kilder, etter at vi har valgt å bytte energileverandør. Du finner mer informasjon om dette her.


  • Installasjon av intelligent LED-belysning på fabrikken Støtter reduksjon av energiforbruket, sparer 250 t karbon i året
  • Montering av energieffektive kompressorer i anlegget vårt
  • Store fremskritt innen avfallsreduksjon – 99,5% av alt internt polymeravfall resirkuleres under produksjonsprosessen
  • Cool Earth & Open Energy-sertifikatet bekrefter bidraget Tensar har gitt og hjulpet med å beskytte 7,99 dekar skogVi legger stadig vekt på å maksimere materialeffektiviteten ved et gitt krav om funksjon hos produktet gjennom utvikling av nye produkter og endring av eksisterende produkter og prosesser.

Felleskap


Vi støtter våre interne og eksterne fellesskap for å kunne prioritere velvære hos de ansatte og bygge rause partnerskap. 


Bli med i Tensar-teamet

Vi er ikke bare et selskap, vi er et team av innovatører. Tensar er et sted der du kan bidra fra dag én, og bidragene dine betyr noe i det store bildet. Enten du nylig er ferdig med universitetsstudiene eller du er veteran i bransjen, ønsker vi oss folk med lidenskap for problemløsning og kontinuerlig innovasjon. Høres dette ut som deg? Sjekk Tensar på LinkedIn for å se ledige stillinger.